Escena Distribuïda

Nou Projecte Euroregional Pirineus Mediterrània, en trobada amb les companyies Baal (Illes Balears) i K.Danse (Occitània, França). Integració del cos i el moviment en l’entorn, a través de tecnologies digitals.

Entorn digital

VIDEOJOC ARTÍSTIC INMERSIU

Un entorn digital 3D amb temàtica eco-ambiental per reflexionar de com els humans es relacionen amb el seu entorn urbà i natural.

Escena interactiva

Intel·ligències múltiples In_Exo Corpòries és una proposta que relaciona dansa, ciència, tecnologia i societat en un format escènic no convencional. ESTRENA: 10 i 11 de juny 2022 – Mercat de les Flors: Sala Pina Bausch

Art Intermèdia

#02BRUMA és un espectacle amb temàtiques mediambientals, llenguatges performatius i dispositius tecnològics bio-escenogràfics desenvolupats per Kòniclab per aquest projecte.

Escena Distribuïda

#02BRUMA és un espectacle amb temàtiques mediambientals, llenguatges performatius i dispositius tecnològics bio-escenogràfics desenvolupats per Kòniclab específicament per aquest projecte.

Art Intermèdia

e – terrari és una instal·lació interactiva telemàtica creada en el marc del projecte BRUMA de Kòniclab.

Escena Distribuïda

El projecte D(is)T-D(ance) és un projecte realitzat entre tres llocs i tres companyies residents a Occitània (Tolosa), Catalunya (Barcelona) i les Illes Balears (Maria de la Salut).

Art Intermèdia

#01BRUMA és un concert performatiu sobre plantes i post-humans, que evolucionarà a partir dels senyals sonores i visuals, captades en directe d’un set vegetal sensat i connectat a un dispositiu interactiu realitzat per kòniclab per a aquesta peça.

Escena interactiva

#14::SKYLINE_EXTENDED:: és una peça de dansa, música i visuals en directe en què dues ballarines, una performer i un músic interactuen amb els espais i elements escenogràfics per tal d’oficiar una performance de poesia i dansa.

Escena interactiva

#14::SKYLINE:: és un concert de música i visuals en directe, on una ballarina interactua amb els diferents espais i elements escenogràfics per tal d’oficiar una performance de poesia i dansa

Escena Distribuïda

Una performance de dansa i música en directe realitzada en directe des de diferents llocs del món – Linz, Barcelona,Roma, Hailuoto, Mumbai i Praga.

Escena interactiva + Distribuïda

#12::SKYLINE:: (2017-2018) és un projecte Site Specific preparat per Kònic Thtr que pertany a la sèrie Espai NO Tàctil, un projecte de creació, investigació i exhibició.

Escena Distribuïda

Un projecte transdisciplinàri sobre els espais no tàctils. Una proposta escènica que utilitza tecnologies de Xarxes i Streaming Internet.

Escena Distribuïda

Espai no Tàctil NPAPW. Performance tele-distribuïda entre Barcelona -Copenhagen- Miami -Praga. Presentat en el marc del NPAPW 17

Escena Distribuïda

Espectacle en xarxa. CONNEXIÓ VIA INTERNET I A TEMPS REAL
Ciutats: Barcelona – Eindhoven
1,2 i 3 Setembre 2016
Llocs: Fabra i Coats, Fàbrica de Creació. Barcelona i ParkTheatre. Eindhoven.

Escena interactiva

Una creació site specific per a dansa, música i imatge en moviment. Que explora la nostra relació amb la natura a través dels nostres vincles amb el color, la llum i els objectes quotidians.

Escena interactiva

Hypernatural Kaohsiung es una versió del espectacle Hypernatural desenvolupada al llarg de una residència artística a Pier-2 Kaohsiung (Taiwan)

Escena Distribuïda

“Near in the Distance 2” és un espectacle audiovisual teledistribuït i interactiu, on músics, artistes visuals i ballarins situats en diferents punts del món -Barcelona, Viena, Praga, Nova York i Judenburg- s’uneixen per representar de forma virtual i en temps real una producció única.

Mapping

“Torre dei sogni” és un poema audiovisual projectat sobre el ‘Forte della Maddalena’ (Torre de Garibaldi), un important monument arquitectònic de la ciutat d’Alguer (Itàlia).

Mapping

HYPERNATURE és una obra audiovisual projectada sobre la Citadela medieval de l’Antic Port de Biblos – Jbeil.

Escena interactiva

Un projecte multiformat de Kònic thtr. Una creació site specific per a dansa, interactuant amb música i visuals en directe.

Mapping

Videomapping sobre la façana de l’Antic Hospital de Santa Caterina. Girona.

Escena Distribuïda

Espectacle de dansa tele-distribuït, l’acció escènica es produeix simultàniament des de 3 llocs distants a Brasil, Catalunya i Mèxic, operant en temps real a través d’Internet, per a públic presencial.

Escena interactiva

Before The Beep es un espectacle site specific de dansa-performance, i a la vegada es una instal·lació interactiva que permet la intervenció com a públic de manera presencial i remota; des del seu propi telèfon mòbil, a través de la xarxa, i de manera presencial interactuant amb la peça

Escena Distribuïda

Performance teledistribuída. Danza conjunta de Kònic Thtr con bailarines en Barcelona y en Nantou (Taiwan). La bailarina Victoria Macarte entablará un dúo desde Barcelona con la bailarina Yi Tzu Lee en Taiwan, sobre la música interpretada a tiempo real desde Praga (Ivan Vokac.Cello, Jan Mracek.Violin y Lukas Klansky.Piano) y Miami (Andrew Larson. Cello )

Escena Distribuïda

És un projecte de dansa telemàtica interactiva entre Catalunya i Brasil desenvolupat pel GTMDA i Kònic Thtr

Poesia Concert

Un recital interactiu, a manera de trencadís audiovisual, que combina les actuacions simultànies de poetes, artistes i músics.

Escena interactiva

A {d’Aigua} és una peça escènica i instalativa, summament visual, per a una ballarina, una performer i un músic que componen entorns audiovisuals en temps real.

Instal·lació

Mur.muros és una instal·lació interactiva de Kònic Thtr, en ella es parla del desplaçament permanent de persones, la seva mobilitat contínua cap a uns poderosos atractores geogràfics i geopolítics.

Escena interactiva

4 escenes i 4 mirades diferents. El cos es comporta com una màquina, que necessita aliment per no morir, es per aquest motiu que en aquesta obra estan presents les diverses maneres en què l’organisme obté aquest combustible, que de vegades no es limita al menjar sinó a l’emocional i espiritual.

Escena interactiva

La dramatúrgia de NOU I_D s’entén com una plurinarrativa, un entramat de llenguatges musicals, coreogràfics, textuals i multimèdia, articulats pels intèrprets a temps real en escena.

Escena interactiva

2005- 2007. Explorant el ‘No Lloc’. Projecte d’escena interactiva on es troben i conviuen les accions i intervencions textuals, visuals, sòniques i coreogràfiques de tres intèrprets que, en directe, composen suggeridors entorns audiovisuals.

Escena interactiva

True és una Instal·lació interactiva creada per a l’espectacle del mateix nom realitzat pel col·lectiu intermèdia Fierce.

Escena interactiva

Espectacle multimèdia basat en la interactivitat entre la llum i el so, on es fa una valoració crítica de les estructures de poder que s’amaguen sota l’aparent innocuïtat de la xarxa tecnològica.

Escena interactiva

Si busques informació sobre projectes previs als que es troben en aquesta web, trobaràs informació sobre els nostres projectes a partir de 1992 en el nostre antiga web.