Escena interactiva

NOU I_D. Òpera electrònica i interactiva per a dansa i veu 2006

Un projecte d’escena interactiva, Nou I_D. Ens parla de persones en mobilitat contínua, desplaçats que viuen de manera provisional. Gent a la recerca de noves oportunitats que per aconseguir acostar-se al seu somni han de perdre el seu passat i adoptar noves identitats.

La dramatúrgia de l’obra s’entén com una plurinarrativa, un entramat de llenguatges musicals, coreogràfics, textuals i multimèdia, articulats pels intèrprets a temps real en escena. Llenguatges de comunicació interactiva propicien el diàleg continu entre les accions realitzades a l’espai escènic i l’anàlisi i interpretació d’aquestes accions per un sistema tecnològic de hardware i software.

El dispositiu intel.ligent Terra i Vida permet la comunicació interactiva de dansa, veu, so, vídeo i infografia 3D. Y formen part de l’obra un equip humà interdisciplinari que pertany a àmbits com la música, l’arquitectura, les ciències computacionals, la infografia, el vídeo, la coreografia, la interpretació, la dramatúrgia i la direcció escènica participa del projecte.

NouID_KONICTHTR_Barcelona13_8

Creat per al Festival d’Òpera de Butxaca i Noves Creacions i per al Festival Neo-Noves Escenes Obertes, Barcelona (Catalunya 2006).

enllaç al Youtube
Nou_I_D


Referències de premsa_

Teatro e NuoviMedia.A.Monteverdi2008

Digimag31.A.Monteverdi2008

Producció:

Departament de Cultura de la Generalitat de Catalunya
Festival d’Ópera de Butxaca i Noves Creacions
Festival Neo-Noves Escenes Obertes
Kònic Thtr

Amb la col·laboració de:

Instituto de investigación en Inteligéncia Artificial (IIIA-CSIC), Barcelona
Institut Francés, Barcelona
Metrònomlab-Fundació R. Tous d’Art Contemporani, Barcelona
Les Golfes de Can Fabra, Barcelona
Ditec, Barcelona
Ca l’Estruch, Sabadell
Teatre l’Escorxador, Lleida
Centre de Creació l'Animal a l'Esquena, Celrà

NEXT PROJECT

PREVIOUS PROJECT