KòNIC THTR

Kònic thtr és una plataforma artística amb base a Barcelona dedicada a la creació contemporània en la confluència d’art i noves tecnologies. La seva activitat es focalitza en l’ús de tecnologia interactiva aplicada a projectes artístics.

Kònic thtr és reconeguda internacionalment com a pionera en la utilització i la incorporació de tecnologia interactiva a projectes de creació. Les seves propostes s’han mostrat a Catalunya, Espanya, Europa, Amèrica, Àsia i Àfrica.

Les investigacions de Kònic thtr al llarg de més de dos dècades, els han permès elaborar un llenguatge personal i únic en aquest àmbit de la creació contemporània.

KòNIC LAB

Kòniclab és el marc en el qual es desenvolupen les línies de recerca i experimentació artística vinculades a la tecnologia, que tenen aplicabilitat en projectes interactius d’escena i
instal·lacions audiovisuals.
Kòniclab és també la productora que impulsa els publicacions audiovisuals de Kònic Thtr.

02NOSOTROS_03NOST

 

Rosa Sánchez i Alain Baumann són els impulsors de la línia conceptual, creativa i tecnològica de Kònic (Thtr&Lab).

Ambdós compten amb una llarga trajectòria professional en relació a les noves tecnologies aplicades a la instal·lació, el performance, la dansa i el teatre.

Rosa Sánchez. Artista multidisciplinar i transmèdia, performer i coreògrafa. Directora artística i co-fundadora de Kònic Thtr.

Alain Baumann. Músic i artista digital. És el responsable del desenvolupament dels sistemes interactius utilitzats en els projectes de Kònic thtr.

Eixos d’intervenció.
L’activitat de Kònic Thtr & LAB s’articula sobre quatre eixos: creació, recerca, formació i publicacions.

CREACIÓ I MITJANS DIGITALS
Els projectes artístics, escènics i expositius de Kònic thtr incorporen tecnologies interactives i telemàtiques, llenguatges audiovisuals i multimèdia, performance, dansa i música.

INVESTIGACIÓ
Llenguatges de creació-comunicació contemporània realçats per les noves tecnologies.

FORMACIÓ
Cursos i laboratoris R+D+i aplicats a les arts i les noves tecnologies.

PUBLICACIONS
Kònic thtr genera publicacions en diversos formats per tal de documentar les seves activitats o com a propostes creatives en si mateixes.