Art Intermèdia

ECOSS – Arts Santa Mònica
Exposició // Instal·lacions artístiques Intermèdia

Art Intermèdia

Mini-festival d’esdeveniments singulars de cultura digital i gènere.

Escena Distribuïda

Presentación e intercambio de experiencias y gestiones tecnológicas de dos proyectos BRUMA/NET (España) y OSCuarentena (Argentina).

Art Intermèdia

Trobades art, natura, tecnologia, ciència i societat amb una perspectiva feminista. Una cultura digital inèdita, inclassificable i visionària, que propicia la trobada de l’inesperat.

Art Intermèdia

ECOSS són unes jornades internacionals que exploren les connexions entre les xarxes digitals i les arts escèniques, amb l’objectiu d’esdevenir un motor d’innovació creativa i pensament contemporani.

Workshops & Labs

Rosa Sanchez i Alain Baumann desenvolupen una intensa activitat de formació en relació a la creació contemporània i les noves tecnologies.

Mapping

Aquest taller proposa una introducció a les tècniques i possibilitats del mapping de vídeo en escena. Permetent la projecció sobre superfícies no convencionals i objectes.

Workshops & Labs

El projecte europeu IAM organitza diversos Workshops Internacionals amb l’objectiu de crear un espai de diàleg i debat sobre l’ús d’AR per promoure patrimonis cultural.

Escena interactiva

Konic Thtr desenvolupa i presenta el seu nou espectacle a Shadok – fabrica d’arts digitals a Estrasburg – Rosa Sanchez i Alain Baumann realitzen aquest procés en residència artística amb la participació d’estudiants de dansa de la Universitat d’Estrasburg.

Escena telemàtica

Programa de formació i creació. Workshop d’escena telemàtica i distribuïda amb presentació pública. Santiago – Barcelona. 2013

Escena Distribuïda

Performance teledistribuída. Danza conjunta de Kònic Thtr con bailarines en Barcelona y en Nantou (Taiwan). La bailarina Victoria Macarte entablará un dúo desde Barcelona con la bailarina Yi Tzu Lee en Taiwan, sobre la música interpretada a tiempo real desde Praga (Ivan Vokac.Cello, Jan Mracek.Violin y Lukas Klansky.Piano) y Miami (Andrew Larson. Cello )

Escena interactiva

Si busques informació sobre projectes previs als que es troben en aquesta web, trobaràs informació sobre els nostres projectes a partir de 1992 en el nostre antiga web.