Workshops & Labs

Rosa Sanchez i Alain Baumann desenvolupen una intensa activitat de formació en relació a la creació contemporània i les noves tecnologies.

Mapping

Aquest taller proposa una introducció a les tècniques i possibilitats del mapping de vídeo en escena. Permetent la projecció sobre superfícies no convencionals i objectes.

Workshops & Labs

El projecte europeu IAM organitza diversos Workshops Internacionals amb l’objectiu de crear un espai de diàleg i debat sobre l’ús d’AR per promoure patrimonis cultural.

Escena interactiva

Konic Thtr desenvolupa i presenta el seu nou espectacle a Shadok – fabrica d’arts digitals a Estrasburg – Rosa Sanchez i Alain Baumann realitzen aquest procés en residència artística amb la participació d’estudiants de dansa de la Universitat d’Estrasburg.

Escena telemàtica

Programa de formació i creació. Workshop d’escena telemàtica i distribuïda amb presentació pública. Santiago – Barcelona. 2013

Escena Distribuïda

Performance teledistribuída. Danza conjunta de Kònic Thtr con bailarines en Barcelona y en Nantou (Taiwan). La bailarina Victoria Macarte entablará un dúo desde Barcelona con la bailarina Yi Tzu Lee en Taiwan, sobre la música interpretada a tiempo real desde Praga (Ivan Vokac.Cello, Jan Mracek.Violin y Lukas Klansky.Piano) y Miami (Andrew Larson. Cello )