Art Intermèdia

#02BRUMA és un espectacle amb temàtiques mediambientals, llenguatges performatius i dispositius tecnològics bio-escenogràfics desenvolupats per Kòniclab per aquest projecte.

Escena Distribuïda

#02BRUMA és un espectacle amb temàtiques mediambientals, llenguatges performatius i dispositius tecnològics bio-escenogràfics desenvolupats per Kòniclab específicament per aquest projecte.

Escena Distribuïda

El projecte D(is)T-D(ance) és un projecte realitzat entre tres llocs i tres companyies residents a Occitània (Tolosa), Catalunya (Barcelona) i les Illes Balears (Maria de la Salut).

Escena Distribuïda

Presentación e intercambio de experiencias y gestiones tecnológicas de dos proyectos BRUMA/NET (España) y OSCuarentena (Argentina).

Escena Distribuïda

Una performance de dansa i música en directe realitzada en directe des de diferents llocs del món – Linz, Barcelona,Roma, Hailuoto, Mumbai i Praga.

Escena Distribuïda

Kòniclab organitza la tercera edició de les Jornades d’Escena Digital el 5 d’Octubre a la Fàbrica de Creació Fabra i Coats de Barcelona, en connexió amb Estrasburg i Santiago de Xile.

Escena Distribuïda

Un projecte transdisciplinàri sobre els espais no tàctils. Una proposta escènica que utilitza tecnologies de Xarxes i Streaming Internet.

Escena Distribuïda

Espai no Tàctil NPAPW. Performance tele-distribuïda entre Barcelona -Copenhagen- Miami -Praga. Presentat en el marc del NPAPW 17

Escena Distribuïda

Espectacle en xarxa. CONNEXIÓ VIA INTERNET I A TEMPS REAL
Ciutats: Barcelona – Eindhoven
1,2 i 3 Setembre 2016
Llocs: Fabra i Coats, Fàbrica de Creació. Barcelona i ParkTheatre. Eindhoven.

Escena Distribuïda

“Near in the Distance 2” és un espectacle audiovisual teledistribuït i interactiu, on músics, artistes visuals i ballarins situats en diferents punts del món -Barcelona, Viena, Praga, Nova York i Judenburg- s’uneixen per representar de forma virtual i en temps real una producció única.

Escena Distribuïda

Espectacle de dansa tele-distribuït, l’acció escènica es produeix simultàniament des de 3 llocs distants a Brasil, Catalunya i Mèxic, operant en temps real a través d’Internet, per a públic presencial.

Escena Distribuïda

Performance teledistribuída. Danza conjunta de Kònic Thtr con bailarines en Barcelona y en Nantou (Taiwan). La bailarina Victoria Macarte entablará un dúo desde Barcelona con la bailarina Yi Tzu Lee en Taiwan, sobre la música interpretada a tiempo real desde Praga (Ivan Vokac.Cello, Jan Mracek.Violin y Lukas Klansky.Piano) y Miami (Andrew Larson. Cello )

Escena Distribuïda

Networked Dance. BR-MX-ES EVD 58

Espectacle de dansa i tecnologia tele distribuït dirigit a públic presencial i públic remot. On l’acció escènica es produeix simultàniament i a temps real entre 3 països: Brasil, Catalunya i Mèxic.
PROJECTES – CREACIÓ – EVD58

Escena Distribuïda

Telematic Dance – ARTS EN VIU A LES LLARS

Vídeo documental del projecte Umbrales dirigit per Kònic Thtr per a ‘Arts en Viu a les Llars’. Una peça interactiva de dança on la ballarina interactúa amb 12 usuaris convidats que participen des de les seves cases a través de la webcam.

Escena Distribuïda

Kònic Thtr participa activament en projectes transnacionals de recerca i desenvolupament, explorant la renovació dels llenguatges de la creació contemporània facilitada per las xarxes d’alta velocitat.

Escena Distribuïda

És un projecte de dansa telemàtica interactiva entre Catalunya i Brasil desenvolupat pel GTMDA i Kònic Thtr