Festival

ECOSS.BARCELONA
Octubre 25-28 – Fabra i Coats, Fàbrica de Creació de Barcelona.
Visita la pàgina web www.ecoss.barcelona  per veure el programa complet.

Festival

Mini-festival d’esdeveniments singulars de cultura digital i gènere

Un programa d’activitats 2021 de formació, debats i exhibicions d’arts en viu. Un espai d’art i pensament que subratlla la transformació mútua que opera entre el tecnològic i el biològic.

Art Intermèdia

ECOSS – Arts Santa Mònica
Exposició // Instal·lacions artístiques Intermèdia

Escena Distribuïda

El projecte D(is)T-D(ance) és un projecte realitzat entre tres llocs i tres companyies residents a Occitània (Tolosa), Catalunya (Barcelona) i les Illes Balears (Maria de la Salut).

Art Intermèdia

Mini-festival d’esdeveniments singulars de cultura digital i gènere.

Art Intermèdia

Trobades art, natura, tecnologia, ciència i societat amb una perspectiva feminista. Una cultura digital inèdita, inclassificable i visionària, que propicia la trobada de l’inesperat.

Art Intermèdia

ECOSS participa en la Jornada de ‘Dones i innovació en les arts intermèdia’ que se celebrarà els dies 8 i 9 d’abril en el Teatre Colón a la Corunya.

Art Intermèdia

ECOSS són unes jornades internacionals que exploren les connexions entre les xarxes digitals i les arts escèniques, amb l’objectiu d’esdevenir un motor d’innovació creativa i pensament contemporani.

Escena Distribuïda

Kòniclab organitza la tercera edició de les Jornades d’Escena Digital el 5 d’Octubre a la Fàbrica de Creació Fabra i Coats de Barcelona, en connexió amb Estrasburg i Santiago de Xile.

Escena interactiva

Segones jornades Escena Digital. Un espai de reflexió entorn al futur de les arts escèniques i dels nous escenaris generats pel desenvolupament de les noves tecnologies.

Escena interactiva

Un espai de reflexió entorn al futur de les arts escèniques i dels nous escenaris generats pel desenvolupament de les noves tecnologies.

Eu research project

2012-2015. I AM és un projecte internacional liderat per La Municipalitat de l’Alguer (Sardenya, Itàlia) en el marc europeu del programa ENPI-CBC MED

Eu research project

ViSet és un projecte seleccionat dins la convocatòria Europa Creativa – Cultura per impulsar la creació d’un espai de diàleg entre la tecnologia i les arts escèniques.

Escena Distribuïda

Kònic Thtr participa activament en projectes transnacionals de recerca i desenvolupament, explorant la renovació dels llenguatges de la creació contemporània facilitada per las xarxes d’alta velocitat.

Interactive stage

Un dispositiu electrònic de sensors sense fils que hem desenvolupat en Kònic i que permet el reconeixement de seqüències de moviment

Escena interactiva

Si busques informació sobre projectes previs als que es troben en aquesta web, trobaràs informació sobre els nostres projectes a partir de 1992 en el nostre antiga web.