Art Intermèdia

#02BRUMA (2020-2022) // ESPECTACLE-INSTAL·LACIÓ

#02BRUMA és un espectacle amb temàtiques mediambientals, llenguatges performatius i dispositius tecnològics bio-escenogràfics desenvolupats per Kòniclab específicament per aquest projecte.

DESCRIPCIÓ_

La referència conceptual explora l’impacte de la tecnosfera sobre la biosfera amb l’objectiu d’articular un sistema híbrid de natura amb sensors on la part orgànica consisteix en elements vegetals que creen un ambient capturat i sensat digitalment.

La part electrònica permetrà interactuar amb el dispositiu visual i sonor a partir del valor de diversos sensors d’ambient: llum, humitat, temperatura, humitat del sòl.

 

 

DIRIGIT PER:

Kònic Thtr > Plataforma artística amb base a Barcelona dedicada a la creació contemporània en la confluència d’art i noves tecnologies. La seva activitat es focalitza en l’ús de tecnologia interactiva i telemàtica aplicada a projectes artístics. Les seves propostes s’han mostrat en més de 40 països, d’Europa, Amèrica, Àsia i Àfrica.

Rosa Sánchez > Fundadora de la companyia, directora d’escena, coreògrafa i performer especialitzada en dansa amb mediació tecnològica. Dirigeix i coreografia els projectes escènics de Kònic Thtr des de la seva fundació l’any 1986, aportant a aquesta companyia llenguatges dramatúrgics innovadors i únics, a més de nous conceptes teòrics per a la dansa tele-distribuïda.

 Aquest projecte escènic es va realitzar en el marc de la residència artística de Kòniclab en Fabra i Coats – Fàbrica de Creació

 

EXTRACTES DE #02BRUMA, presentat en el marc del Festival ECOSS, Ecosistemes de l’inesperat. 27/11/2022. Fabra i Coats – Fàbrica de Creació.

AGENDA_ #02BRUMA

30 de novembre, 2022: Performance en directe com a part del festival CINEMATICA 2022, Natura naturans, Ancona. Itàlia.

28 de novembre, 2022: Performance en directe com a part del festival ECOSS 2022, ecosistemes de l’inesperat, Fabra i Coats – Fàbrica de Creació. Barcelona

21  – 27  d’ abril  WORKSHOP BRUMA: els nous formats escènics en línia en l’era COVID19. Festival internacional de dansa. Cordoba. Argentina.

29 d’ abril  Presentació Bruma : Legislatura de la Provincia (Site Specific –  Día internacional de la dansa ).  Còrdova. Festival internacional de dansa. Argentina.

30  d’ abril  Presentació Bruma : Plaza de la intendencia.  Còrdova. Festival internacional de dansa. Argentina.

4 i 7 de gener, 2021: Clausura del Festival FIVER. Dígit-labo + Vídeo-performance de BRUMA/NET #17.

20 de desembre, 2020: Projecció col·lectiva de BRUMA/NET #6 + col·loqui en el marc de COVIDeo. Reflexions audiovisuals en temps de tapar boques del Festival de vídeo d’autor FLUX 2020. Arts Santa Mònica, Barcelona.

28 de novembre, 2020: Performance en directe com a part de Seismes, la festa d’artistes residents de la Fabra i Coats – Fàbrica de Creació. Barcelona.

11 de novembre, 2020: Performance en directe en streaming en el Festival ECOSS, Ecosistemes de l’inesperat. Fabra i Coats – Fàbrica de Creació. Barcelona.

 

Una producció de::

Kòniclab

SUPPORT:

COLLABORATION:

NEXT PROJECT

PREVIOUS PROJECT