Escena interactiva

#14::SKYLINE:: (2018) PERFORMANCE – CONCERT

Skyline és un projecte escènic Site Specific que s’emmarca dins de les arts en viu en el qual convergeixen LLENGUATGES PERFORMATIUS, DANSA, MÚSICA, AUDIOVISUALS, ESCULTURA I DISPOSITIUS TECNOLÒGICS dissenyats per Kònic Lab per interaccions cos – gràfica i so.

#14::SKYLINE:: CONCERT – PERFORMANCE

Un concert de música i visuals en directe, on una ballarina interactuarà amb els diferents espais i elements escenogràfics per tal d’oficiar una performance de poesia i dansa. Un entrellaçat fluir de moviments, música i imatges produïdes en directe.

Sinopsi_

Amb Skyline, Kònic Thtr dirigeix una mirada crítica cap a les noves tècniques de poder, que donen accés a l’esfera de la psique i que aconsegueixen que els homes i dones se sotmetin per si mateixos a l’entramat de dominació. En aquest sistema, com un Big Brother digital, una mena de panòptic invertit, cada individu es presta a ser observat i confinat dins de la seva pròpia definició de si mateix.

Skyline explora aquest concepte de psicopolítica amb la força i la fragilitat de la poesia, mitjançant la música, els visuals, la performance i l’escultura.

Descripció_

l’espai escènic alcem una escultura arquitectònica per a la projecció d’imatge, vídeo i llum, que ens permet definir dos espais d’acció per explorar els binomis natural/artificial, individu/societat, psicològic/fisiològic que donen sentit a la performance, la poesia, la dansa i música:

ESPAI NUCLI: L’escultura defineix un espai interior, emocional o psicològic. Les seves parets són superfícies de projecció i separació de l’interior i l’exterior, a més és un espai d’interacció a través de càmeres de vídeo i sensors.

ESPAI TÀCTIL: Espai escènic que conté l’escultura arquitectònica. Les càmeres de vídeo i els projectors configuren un espai d’acció instal·latiu i de connexió del món exterior amb el món interior.

Durant l’espectacle, la música, poesia i dansa evolucionen al voltant de l’element arquitectònic, creant un diàleg intimista i interactiu entre exterior i interior.

Dramaturgia i tecnologia_

Skyline és una trobada dansada de personatges que mai podran tocar-se però sí comunicar-se a distancia. Una narrativa creuada que evoluciona a través del cos i els diferents dispositius tecnològics que Kòniclab ha desenvolupat per a l’espectacle.

PETITES CÀMERES PER A LA INTERACCIÓ de gràfica i so que representen la part més corpòria i/o somàtica dels individus; MOTORS QUE REACCIONEN AMB EL MOVIMENT per produir música en directe a través del vent i que representen l’estat més psicològic i emocional; TELÈFONS MÒBILS amb els quals els personatges capturen imatges de fotografies per fer microprojeccions en directe, i crear poemes visuals que posen en connexió l’interior i l’exterior dels personatges.


Agenda 2019 _ #14SKYLINE

5 JULIOL : Institut Cervantes. Centre Cultural d’Espanya, Pequín. Concert-Performance. Site Specific.
9 JULIOL : Centre Cultural. Institut Cervantes.Xangai. Concert-Performance. Site Specific.

Agenda 2018 -2017 _ #14SKYLINE 


Agenda 2018 _ #14SKYLINE

29 d’ABRIL : Festival Internacional MIXTUR. FIC. Barcelona

8 JUNY : Festival Internacional Vila-real en Dansa. Vila-real. Castelló.

10 JULIOL : IFTR. Belgrad. Sèrbia

7 SETEMBRE : ECOSS Ecosistemes de l’Inesperat. Fabra i Coats. Barcelona

28 SETEMBRE : Festival Internacional 15 FIVM2018 Bogotà. Colombia

20 OCTUBRE : Festival IDN+ / Mercat de les Flors. Versió Extended. Barcelona.

14 – 15 DESEMBRE: Festival Internacional N 2018. Centre de Cultura Digital. Ciutat de Mèxic.

RESIDÈNCIES 2018

21-28 SETEMBRE : XV Festival Int. VIDEOMOVIMIENTO / Mostra de Cuerpo Multimedia. Bogotà i Barranquilla. Colòmbia. Residència d’Investigació, Formació, Creació i Exhibició. Espectacle #14 SKYLINE expandit amb la participació d’un grup multidisciplinari de joves artistes colombians convidats a participar en aquesta experiència sota la direcció de Kònic.

03 – 15 DESEMBRE 2018 :Festival Internacional N 2018. Ciutat de Mèxic – Projecte en residència de formació, creació i exhibició –

ANY 2018 : FÀBRICA DE CREACIÓ FABRA I COATS. Ajuntament de Barcelona. Barcelona. Residència d’Investigació, Formació, Creació i Exhibició

Agenda 2017 _ #14SKYLINE

5 NOVEMBRE : INFLUX Festival Vídeo a escena. Antic Teatre. BarcelonaExtractes de l’espectacle_

Coreografia / Direcció Escènica:

Rosa Sánchez

Performance:

Rosa Sánchez

Música i Visuals en directe:

Alain Baumann

Imatges:

Rosa Sánchez i Adolf Alcañiz

Escenografia:

Concepte:

Rosa Sánchez

Realització:

Adolf Alcañiz i Amir Gazit

Il·luminació:

Llorenç Parra

Coordinació i Comunicació:

Ana Candela

Producció:

Kòniclab

SUPPORT:

COLLABORATION:

NEXT PROJECT

PREVIOUS PROJECT