Escena interactiva

Intel·ligències múltiples In_Exo Corpòries és una proposta que relaciona dansa, ciència, tecnologia i societat en un format escènic no convencional. ESTRENA: 10 i 11 de juny 2022 – Mercat de les Flors: Sala Pina Bausch

Art Intermèdia

#02BRUMA és un espectacle amb temàtiques mediambientals, llenguatges performatius i dispositius tecnològics bio-escenogràfics desenvolupats per Kòniclab per aquest projecte.

Art Intermèdia

#01BRUMA és un concert performatiu sobre plantes i post-humans, que evolucionarà a partir dels senyals sonores i visuals, captades en directe d’un set vegetal sensat i connectat a un dispositiu interactiu realitzat per kòniclab per a aquesta peça.

Escena interactiva

#14::SKYLINE_EXTENDED:: és una peça de dansa, música i visuals en directe en què dues ballarines, una performer i un músic interactuen amb els espais i elements escenogràfics per tal d’oficiar una performance de poesia i dansa.

Escena interactiva

#14::SKYLINE:: és un concert de música i visuals en directe, on una ballarina interactua amb els diferents espais i elements escenogràfics per tal d’oficiar una performance de poesia i dansa

Escena Distribuïda

Kòniclab organitza la tercera edició de les Jornades d’Escena Digital el 5 d’Octubre a la Fàbrica de Creació Fabra i Coats de Barcelona, en connexió amb Estrasburg i Santiago de Xile.

Escena interactiva

Segones jornades Escena Digital. Un espai de reflexió entorn al futur de les arts escèniques i dels nous escenaris generats pel desenvolupament de les noves tecnologies.

Escena interactiva

Una creació site specific per a dansa, música i imatge en moviment. Que explora la nostra relació amb la natura a través dels nostres vincles amb el color, la llum i els objectes quotidians.

Escena interactiva

Hypernatural Kaohsiung es una versió del espectacle Hypernatural desenvolupada al llarg de una residència artística a Pier-2 Kaohsiung (Taiwan)

Escena interactiva

Un espai de reflexió entorn al futur de les arts escèniques i dels nous escenaris generats pel desenvolupament de les noves tecnologies.

Escena interactiva

Konic Thtr desenvolupa i presenta el seu nou espectacle a Shadok – fabrica d’arts digitals a Estrasburg – Rosa Sanchez i Alain Baumann realitzen aquest procés en residència artística amb la participació d’estudiants de dansa de la Universitat d’Estrasburg.

Escena interactiva

Un projecte multiformat de Kònic thtr. Una creació site specific per a dansa, interactuant amb música i visuals en directe.

Escena interactiva

Before The Beep es un espectacle site specific de dansa-performance, i a la vegada es una instal·lació interactiva que permet la intervenció com a públic de manera presencial i remota; des del seu propi telèfon mòbil, a través de la xarxa, i de manera presencial interactuant amb la peça

Escena interactiva

A {d’Aigua} és una peça escènica i instalativa, summament visual, per a una ballarina, una performer i un músic que componen entorns audiovisuals en temps real.

Escena interactiva

4 escenes i 4 mirades diferents. El cos es comporta com una màquina, que necessita aliment per no morir, es per aquest motiu que en aquesta obra estan presents les diverses maneres en què l’organisme obté aquest combustible, que de vegades no es limita al menjar sinó a l’emocional i espiritual.

Escena interactiva

La dramatúrgia de NOU I_D s’entén com una plurinarrativa, un entramat de llenguatges musicals, coreogràfics, textuals i multimèdia, articulats pels intèrprets a temps real en escena.

Escena interactiva

2005- 2007. Explorant el ‘No Lloc’. Projecte d’escena interactiva on es troben i conviuen les accions i intervencions textuals, visuals, sòniques i coreogràfiques de tres intèrprets que, en directe, composen suggeridors entorns audiovisuals.

Escena interactiva

True és una Instal·lació interactiva creada per a l’espectacle del mateix nom realitzat pel col·lectiu intermèdia Fierce.

Escena interactiva

Espectacle multimèdia basat en la interactivitat entre la llum i el so, on es fa una valoració crítica de les estructures de poder que s’amaguen sota l’aparent innocuïtat de la xarxa tecnològica.

Escena interactiva

Si busques informació sobre projectes previs als que es troben en aquesta web, trobaràs informació sobre els nostres projectes a partir de 1992 en el nostre antiga web.