Escena Distribuïda

ECOSS. Ecosistema de l’inesperat

ECOSS és la primera edició d’un Festival Internacional que explora les connexions entre les arts escèniques, les xarxes digitals i la telefonia mòbil, amb l’objectiu d’esdevenir un motor d’innovació creativa i pensament contemporani.

L’edición 2018 tractarà sobre #ArtsEscèniques #XarxesDigitals #TelefoniaMòbil

El setembre de 2018 Barcelona es convertirà en un laboratori d’arts escèniques i nous mitjans, que reunirà artistes, tecnòlegs i teòrics per desenvolupar les creacions més avantguardistes, originals i poètiques de la cultura digital. Tot això a través de videoconferències-performance, virtual rooms, ideathon day, espectacles teledistribuïts, instal·lacions i processos.

Aquesta primera edició que porta per títol ECOSS, desafia les narratives convencionals i presenta un apropament interactiu als nous llenguatges escènics i als territoris de transversalitat en expansió, a través dels mitjans digitals. On la tecnologia se’ns presenta com una via per reinventar les arts escèniques.

“Una cultura digital inèdita, inclassificable i visionària, que propicia la trobada de l’inesperat.”


//PROGRAMACIÓ

//IDEATHON DAY: Trobada entre la creació i els Smartphones
Un taller de co-creació d’escena teledistrbuïda i xarxes mòbils a través d’una metodologia per a la creació i innovació oberta, més participativa i descentralitzada.

//INVESTIGACIÓ: Videoconferències-performance, virtual rooms i instal·lacions
Els millors professionals del món en tecnologies teledistribuïdes, intel·ligència artificial, escenografia interactiva i lumínica, donaran a conèixer els seus projectes.

//BINOMIS: 24 h. de trobades entre llenguatges inesperats
Diferents artistes emergents, es trobaran per primer cop a ECOSS per posar en comú el seu treball i crear una peça artística inesperada que s’exhibirà durant el festival.

//ESCENA TELEDISTRIBUïDA: Ús de les xarxes de banda ampla
Obres en format distribuït multinodal, que reflecteixen les possibilitats de les Xarxes Digitals i la composició mitjançant internet entre diversos nodes remots.

Més informació: Pots votar per nosaltres a la web de ARTSY per mostrar el teu interès al projecte y fer-ho posible amb la ajuda de MovistarArtsy

Fes clic aquì i vota ! http://artsy.movistar.es/proyecto/ecoss-ecosistemas-de-lo-inesperado

NEXT PROJECT

PREVIOUS PROJECT