Escena interactiva

Segones Jornades d’Escena Digital a Barcelona – Projecte ViSet

PROJECTE EUROPEU VIRTUALSET 2016
ORGANITZAT PER KÒNICLAB

TORNA L’ESCENA DIGITAL A BCN 2016 ! Un espai de reflexió entorn a les arts escèniques i dels  escenaris generats pel desenvolupament de les noves tecnologies.

PROGRAMA_DESCARREGA’T LA PROGRAMACIÓ COMPLETA. en PDF

 

konic_edviset16_doble_final_cat_wb

 

Les segones ‘Jornades d’Escena Digital’ dirigides per Kòniclab es troben dins del marc de Viset – EU on quatre països: Itàlia, Sèrbia, Regne Unit i Catalunya, col·laboren amb l’objectiu comú d’incidir en la investigació, la transmissió de coneixements a la comunitat artística, formar, crear comunitat i debatre entorn als conceptes d’escena virtual i noves tendències.

Durant el 6 i el 7 d’Octubre els diferents partners del projecte i altres convidats internacionals presentaran les seves investigacions i creacions escèniques, per explicar de forma participativa els processos i mecanismes de desenvolupament dels seus projectes. Amb la finalitat de crear un espai interactiu i transdiciplinari per debatre i establir relacions més profundes entre tecnologia, arts escèniques, moviment, text, vídeo, so i la interacció en directe amb les dades digitals.

Una experiència imprescindible entre 4 païssos amb la voluntat de compartir coneixements, per recolzar als artistes i donar a conèixer al gran públic les innovacions que s’estan produint en els llenguatges artístic i escènics

ACTIVITATS GRATUÏTES AMB SUBSCRIPCIÓ

VIDEODOCUMENTACIÓ DE LAS SEGONES JORNADES VISET(2016)

Jornadas Escena Digital - ViSet- second edition

Una iniciativa promoguda per Koniclab en el marc del programa d’activitat del Projecte Europeu ViSet, seleccionat dins de la convocatòria Europa Creativa-Cultura, 2013 – 2015 i amb el suport del MECD.

Projecte EU:

Viset

Liderat per:

LABA

VISET BCN dirigit per:

Kònic Lab

Projecte co-finançat per:

Creative Europe Programme of EU
Ministerio de Educación, Cultura y Deporte (MECD)

SUPPORT:

COLLABORATION:

NEXT PROJECT

PREVIOUS PROJECT