Escena interactiva

Segones Jornades d’Escena Digital a Barcelona – Projecte ViSet

PROJECTE EUROPEU VIRTUALSET 2016
ORGANITZAT PER KÒNICLAB

TORNA L’ESCENA DIGITAL A BCN 2016 ! Un espai de reflexió entorn a les arts escèniques i dels  escenaris generats pel desenvolupament de les noves tecnologies.

PROGRAMA_DESCARREGA’T LA PROGRAMACIÓ COMPLETA. en PDF

 

konic_edviset16_doble_final_cat_wb

 

Les segones ‘Jornades d’Escena Digital’ dirigides per Kòniclab es troben dins del marc de Viset – EU on quatre països: Itàlia, Sèrbia, Regne Unit i Catalunya, col·laboren amb l’objectiu comú d’incidir en la investigació, la transmissió de coneixements a la comunitat artística, formar, crear comunitat i debatre entorn als conceptes d’escena virtual i noves tendències.

Durant el 6 i el 7 d’Octubre els diferents partners del projecte i altres convidats internacionals presentaran les seves investigacions i creacions escèniques, per explicar de forma participativa els processos i mecanismes de desenvolupament dels seus projectes. Amb la finalitat de crear un espai interactiu i transdiciplinari per debatre i establir relacions més profundes entre tecnologia, arts escèniques, moviment, text, vídeo, so i la interacció en directe amb les dades digitals.

Una experiència imprescindible entre 4 païssos amb la voluntat de compartir coneixements, per recolzar als artistes i donar a conèixer al gran públic les innovacions que s’estan produint en els llenguatges artístic i escènics

ACTIVITATS GRATUÏTES AMB SUBSCRIPCIÓ

VIDEODOCUMENTACIÓ DE LAS SEGONES JORNADES VISET(2016)

Una iniciativa promoguda per Koniclab en el marc del programa d’activitat del Projecte Europeu ViSet, seleccionat dins de la convocatòria Europa Creativa-Cultura, 2013 – 2015 i amb el suport del MECD.

Projecte EU:

Viset

Liderat per:

LABA

VISET BCN dirigit per:

Kònic Lab

Projecte co-finançat per:

Creative Europe Programme of EU
Ministerio de Educación, Cultura y Deporte (MECD)

SUPPORT:

COLLABORATION:

NEXT PROJECT

PREVIOUS PROJECT