Art Intermèdia

ECOSS-GA 2019

ECOSS GA – ECOSISTEMES DE L’INESPERAT, GALICIA 2019

Les creacions més avantguardistes, originals i poètiques de la cultura digital.

Un projecte de “A cultura é un dereito” organitzat pel departament de Cultura de la Diputació de la Corunya i dirigit per Rosa Sánchez de Kònic Thtr.

 

ECOSS participa en la Jornada de ‘Dones i innovació en les arts intermèdia’ que se celebrarà els dies 8 i 9 d’abril en el Teatre Colón a la Corunya.

ECOSS, Ecosistemes de lo inesperat. Les creacions més avantguardistes, originals i poètiques de la cultura digital.

ECOSS són unes jornades internacionals que exploren les connexions entre les xarxes digitals i les arts escèniques, amb l’objectiu de convertir-se en un motor d’innovació creativa i pensament contemporani.

Una reflexió sobre el concepte de espacialitat en forma d’experiència artística que replanteja la consciència sobre els nostres límits, “en un planeta cobert per una capa invisible però molt activa de connexions entre persones de diferents cultures, idees i formes de percebre la vida. Les arts vives en format distribuït multinodal, reflecteixen les possibilitats de les Xarxes Digitals i la composició en temps real a través d’internet entre diversos nodes remots.” Kònic.

ECOSS, desafia les narratives convencionals i presenta un acostament interactiu als nous llenguatges escènics i els territoris de transversalitat en expansió, on la tecnologia se’ns presenta com una via per a reinventar les arts vives. Una cultura digital inèdita, inclassificable i visionària, que propicia la trobada de l’inesperat.

ECOSS és una iniciativa de Kònic Thtr, una plataforma amb base en Barcelona amb una reconeguda trajectòria en projectes fronterers entre la dansa, la performance, i els nous mitjans digitals.    

 

// PROGRAMA FESTIVAL ‘ECOSS GA’ 2019

https://ecoss.koniclab.info/xornada-mulleres-e-innovacion-nas-artes-intermedia/  

 

 

 

 

NEXT PROJECT

PREVIOUS PROJECT