Escena Distribuïda

Conversatorio Bruma / Net – La Danza Performance en plataformas virtuales

Ponència Bruma / Net. La Dansa Performance en plataformes virtuals

On : online
Quan : 18.06.2020 16h (Espanya)

Presentació i intercanvi d’experiències i gestions tecnològiques de dos projectes BRUMA/NET (Espanya) i OSCuarentena (l’Argentina) que – dins d’aquest estat d’aïllament social obligatori- han proposat presentacions performatives en les xarxes d’internet.
La xerrada referirà sobre aquests escenaris virtualitzats i les possibilitats de transformació de la producció creativa enfront de la continuïtat de l’aïllament.

L’art o les pràctiques artístiques en el camp expandit social -és només una de les vies de desenvolupament del present- trenca amb la diferència entre qui mira i qui actua, performea, exposa o s’exhibeix.
Això ens porta a reflexionar sobre formes escèniques o espais d’exhibició sense artistes o amb artistes mediats, o amb combinacions d’artistes mediats i artistes reals.
De quina manera la utilització en directe de les noves tecnologies de la imatge, la comunicació en plataformes està afectant l’escena contemporània?
Els canvis evidents que han d’aplicar els espais, les sales, els museus, les galeries i festivals per a acollir noves propostes en línia -en aquest futur que ens imposa la quarantena estesa- comprometen a tots.
Ens anem preguntant i responent entre tots, construint acords, possibilitats compartides, propostes i experiències a descobrir.
Als interessats a assistir , en aquesta ocasió precisem que ens envien a aquest correu:
tecnologiaydanza@gmail.com
Nom, DNI, Correu
Per a obtenir enllaç i contrasenya de plataforma Zoom
Protocol de la UNLP des d’on es co-organitza aquesta jornada.

Més informació: https://www.facebook.com/events/2580414452216960/?active_tab=discussion

Organitza:
Cátedra Libre Educación y Mediación Digital en Danza Performance, GIBIC/LEICI/UNLP y Festival Movimiento en Foco.. Argentina

La Danza Performance en plataformas virtuales

Presentación e intercambio de experiencias y gestiones tecnológicas de dos proyectos BRUMA/NET (España) y OSCuarentena (Argentina) -dentro de este estado de aislamiento social obligatorio- han propuesto presentaciones performáticas en las redes de internet.
El conversatorio referirá –básicamente- sobre estos escenarios virtualizados y las posibilidades de transformación de la producción creativa frente a la continuidad del aislamiento.

El arte o las prácticas artísticas en el campo expandido de lo social -es solo una de las vías de desarrollo al presente- rompe con la diferencia entre quien mira y quien actúa, performea, expone o se exhibe.
Esto nos lleva a reflexionar sobre formas escénicas o espacios de exhibición sin artistas o con artistas mediados, o con combinaciones de artistas mediados y artistas reales.
¿De qué modo la utilización en directo de las nuevas tecnologías de la imagen, la comunicación en plataformas está afectando a la escena contemporánea?
Los cambios evidentes que deben aplicar los espacios, las salas, los museos, las galerías y festivales para acoger nuevas propuestas on line -en este futuro que nos impone la cuarentena extendida- comprometen a todxs.
Nos vamos preguntando y respondiendo entre todxs, construyendo acuerdos, posibilidades compartidas, propuestas y experiencias a descubrir.
A los interesados a asistir , en esta ocasión precisamos que nos envien a este correo:
tecnologiaydanza@gmail.com
Nombre, DNI, Correo
Para obtener ID y contraseña de plataforma Zoom
Protocolo de la UNLP desde dónde se co-organiza esta jornada.

Organiza:
Cátedra Libre Educación y Mediación Digital en Danza Performance, GIBIC/LEICI/UNLP y Festival Movimiento en Foco.

NEXT PROJECT

PREVIOUS PROJECT