Art Intermèdia

#02BRUMA és un espectacle amb temàtiques mediambientals, llenguatges performatius i dispositius tecnològics bio-escenogràfics desenvolupats per Kòniclab per aquest projecte.

Art Intermèdia

e – terrari és una instal·lació interactiva telemàtica creada en el marc del projecte BRUMA de Kòniclab.

Escena Distribuïda

El projecte D(is)T-D(ance) és un projecte realitzat entre tres llocs i tres companyies residents a Occitània (Tolosa), Catalunya (Barcelona) i les Illes Balears (Maria de la Salut).

Escena Distribuïda

Presentación e intercambio de experiencias y gestiones tecnológicas de dos proyectos BRUMA/NET (España) y OSCuarentena (Argentina).

Escena Distribuïda

Una performance de dansa i música en directe realitzada en directe des de diferents llocs del món – Linz, Barcelona,Roma, Hailuoto, Mumbai i Praga.

Escena Distribuïda

Kòniclab organitza la tercera edició de les Jornades d’Escena Digital el 5 d’Octubre a la Fàbrica de Creació Fabra i Coats de Barcelona, en connexió amb Estrasburg i Santiago de Xile.

Escena Distribuïda

Espectacle en xarxa. CONNEXIÓ VIA INTERNET I A TEMPS REAL
Ciutats: Barcelona – Eindhoven
1,2 i 3 Setembre 2016
Llocs: Fabra i Coats, Fàbrica de Creació. Barcelona i ParkTheatre. Eindhoven.

Escena Distribuïda

“Near in the Distance 2” és un espectacle audiovisual teledistribuït i interactiu, on músics, artistes visuals i ballarins situats en diferents punts del món -Barcelona, Viena, Praga, Nova York i Judenburg- s’uneixen per representar de forma virtual i en temps real una producció única.

Escena Distribuïda

Espectacle de dansa tele-distribuït, l’acció escènica es produeix simultàniament des de 3 llocs distants a Brasil, Catalunya i Mèxic, operant en temps real a través d’Internet, per a públic presencial.

Escena telemàtica

Programa de formació i creació. Workshop d’escena telemàtica i distribuïda amb presentació pública. Santiago – Barcelona. 2013

Escena Distribuïda

Kònic Thtr participa activament en projectes transnacionals de recerca i desenvolupament, explorant la renovació dels llenguatges de la creació contemporània facilitada per las xarxes d’alta velocitat.

Escena Distribuïda

És un projecte de dansa telemàtica interactiva entre Catalunya i Brasil desenvolupat pel GTMDA i Kònic Thtr

Escena interactiva

4 escenes i 4 mirades diferents. El cos es comporta com una màquina, que necessita aliment per no morir, es per aquest motiu que en aquesta obra estan presents les diverses maneres en què l’organisme obté aquest combustible, que de vegades no es limita al menjar sinó a l’emocional i espiritual.