Art Intermèdia

e – TERRARI (2021) // INSTAL·LACIÓ INTERACTIVA TELEMÀTICA

DESCRIPCIÓ_ El públic pot tele-explorar, observar i cuidar des de la distància una petita parcel·la de planta viva, mitjançant una càmera connectada a internet.

Dibuixant traçats que la càmera seguirà a distància. Senders decidits a cada exploració per descobrir petits secrets que guarda aquest univers vegetal que es troba en l’estudi de Kònic a Fabra i Coats – Fàbrica de Creació. Allí els seus integrants s’encarregaran de la cura d’aquestes plantes en un procés obert i compartit amb el públic net-interactuant.

La tecnologia permet a l’ésser humà construir una visió cada vegada més completa i definida de la natura que l’envolta. La visualització microscòpica, la visió nocturna, la possibilitat de ‘veure’ el so o la calor; ens apropen o ens allunyen del nostre entorn?

 

 

DIRIGIT PER:

Kònic és un col·lectiu artístic-tecnològic, d’important aportació intermèdia. Des d’una mirada crítica els seus projectes incorporen tecnologia interactiva i telemàtica aplicada a projectes artístics. Les seves propostes s’han mostrat en més de 40 països, d’Europa, Amèrica, Àsia i Àfrica. Rosa Sánchez > Artista visual, performer i coreògrafa. Directora artística i fundadora del projecte en 1986.

Desenvolupament software: Alain Baumann

Desenvolupament servidor: Pedro Vilchez

Construcció d’elements: María de Frutos

Construcció ‘Camera Scanner’: Col·lectiu ene_ene

Col·labora:  Fabra i Coats – Fàbrica de Creació, ICUB, Ajuntament de Barcelona, XRCB_Xarxa de Ràdios Comunitàries de Catalunya    

 

AGENDA

Del 18 de març al 30 de maig de 2021: Exposició d’ECOSS, Ecosistemes de l’inesperat 2021, al centre Arts Santa Mònica (Barcelona).  

NEXT PROJECT

PREVIOUS PROJECT