NEWS

E-TERRARI DE KÒNIC A L’EXPOSICIÓ ECOSS. 18.3 – 18.5 2021

e- terrari de Rosa Sánchez / Col·lectiu Kònic ,es un nou projecte artístic i tecnològic que formarà part de la nova exposició al centre Arts Santa Mònica (Barcelona) del 18.3 al 18.5 2021. 

Des de l’exposició el públic pot tele-explorar, observar i cuidar des de la distància una petita parcel·la de planta viva, mitjançant una càmera connectada a internet. Dibuixant traçats que la càmera seguirà a distància. Senders decidits a cada exploració per descobrir petits secrets que guarda aquest univers vegetal que es troba en l’estudi de Kònic a Fabra i Coats – Fàbrica de Creació.

Crèdits:

Kònic és un col·lectiu artístic-tecnològic, d’important aportació intermèdia. Des d’una mirada crítica els seus projectes incorporen tecnologia interactiva i telemàtica aplicada a projectes artístics. Les seves propostes s’han mostrat en més de 40 països, d’Europa, Amèrica, Àsia i Àfrica.

Rosa Sánchez > Artista visual, performer i coreògrafa. Directora artística i fundadora del projecte en 1986.

Desenvolupament software: Alain Baumann

Desenvolupament xarxa: Pedro Vilchez

Construcció d’elements: María de Frutos

Construcció escanner : Col·lectiu ene_ene

Col·labora:  Fabra i Coats – Fàbrica de Creació, ICUB, Ajuntament de Barcelona, XRCB_Xarxa de Ràdios Comunitàries de Catalunya

Agenda 2021:

Del 18 de març al 18 de maig de 2021: Exposició ECOSS, Ecosistemes de l’inesperat 2021, al centre Arts Santa Mònica (Barcelona).

NEXT NEWS

PREVIOUS NEWS