NEWS

BRUMA / NET DE KÒNIC THTR SEGUEIX ACTIU EN DIVERSOS ESDEVENIMENTS INTERNACIONALS.

BRUMA / NET de Kònic thtr continua actiu participant en projectes artístics de caràcter internacional. Durant els mesos d’octubre i novembre els Kònics han seguit presentant i interactuant amb artistes i públic de BRUMA/NET en diversos esdeveniments locals i internacionals. Fem un repàs del que us heu perdut i compartim noves dates:

15 octubre. Masterclass: Nous formats escènics online en l’era COVID19. En el marc de l’assignatura CORPS EN VOYAGE / VOYAGE DU CORPS dirigit per Vivian Fritz Roa, option danse/ Universitat d’Estrasburg (França).

21 octubre. En el marc del projecte La negació de la distància de la companyia Musse DC (Mèxic) i en connexió Kònic thtr des de Fabra i Coats (Barcelona), amb Ciutat de Mèxic i  Seattle (EUA).

24 octubre. Masterclass: Nous formats escènics online en l’era COVID19. En la Plataforma Via Làctia Per a les Arts Vives (Cochabamba, Bolívia).

11-14 novembre. BRUMA/NET dígit-labo (laboratori de creació online) i BRUMA/NET #16 performance en directe, en el marc del festival ECOSS, Ecosistemes de l’inesperat des de la Fabra i Coats – Fàbrica de Creació (Barcelona), amb artistes Internacionales invitades.

28 novembre. Visuals de Kònic i música de Blood Quartet: Trobada Schrödinger, en el Festival Seismes (Barcelona).

NEXT NEWS

PREVIOUS NEWS