NEWS

Ponència Bruma / Net – La Dansa Performance en plataformes virtuals

On : online

Quan : 18.06.2020 16h (Espanya)

Presentació i intercanvi d’experiències i gestions tecnològiques de dos projectes BRUMA/NET (Espanya) i OSCuarentena (l’Argentina) que – dins d’aquest estat d’aïllament social obligatori- han proposat presentacions performatives en les xarxes d’internet.

La xarla referirà –bàsicament- sobre aquests escenaris virtualitzats i les possibilitats de transformació de la producció creativa enfront de la continuïtat de l’aïllament.

L’art o les pràctiques artístiques en el camp expandit social -és només una de les vies de desenvolupament del present- trenca amb la diferència entre qui mira i qui actua, performea, exposa o s’exhibeix.

Això ens porta a reflexionar sobre formes escèniques o espais d’exhibició sense artistes o amb artistes mediats, o amb combinacions d’artistes mediats i artistes reals.

De quina manera la utilització en directe de les noves tecnologies de la imatge, la comunicació en plataformes està afectant l’escena contemporània?

Els canvis evidents que han d’aplicar els espais, les sales, els museus, les galeries i festivals per a acollir noves propostes en línia -en aquest futur que ens imposa la quarantena estesa- comprometen a tots.

Ens anem preguntant i responent entre tots, construint acords, possibilitats compartides, propostes i experiències a descobrir.

Als interessats a assistir , en aquesta ocasió precisem que ens envien a aquest correu:

tecnologiaydanza@gmail.com

Nom, DNI, Correu

Per a obtenir enllaç i contrasenya de plataforma Zoom

Protocol de la UNLP des d’on es co-organitza aquesta jornada.

Màs informació: https://www.facebook.com/events/2580414452216960/?active_tab=discussion

Organitza:

Cátedra Libre Educación y Mediación Digital en Danza Performance, GIBIC/LEICI/UNLP y Festival Movimiento en Foco.. Argentina

NEXT NEWS

PREVIOUS NEWS