NEWS

NEAR IN THE DISTANCE III. ENTRE Linz – Barcelona – Praga – Roma – Mumbai – Hailuoto. 1 de Juny 2017

Per a aquesta tercera edició de Near in the Distance, Kònic Thtr es connecta des del campus Poblenou de la Universitat Pompeu Fabra de Barcelona amb el teatre Brucknerhaus en Linz per oferir-li al públic una producció única i a temps real, on es viurà un barrejat en directe de les imatges dels ballarins Anna Hierro (Barcelona) i Dominik Grunbuhel (Linz).

Una performance de dansa i música en directe compost en directe des de diferents llocs del món – Linz, Barcelona,Roma, Hailuoto, Mumbai i Praga.  Músics, ballarins i artistes visuals, interactuan a temps real a través de tecnologies avançades de transmissió d’àudio i vídeo d’alta velocitat.

‘Near in the distance’ és un projecte organitzat per ACOnet és un projecte organitzat per ACOnet en Linz coincidint amb la conferència TNC17 – The Networking Conference del que liderem la part coreogràfica des de Kònic Thtr (Barcelona) en col·laboració amb altres artistes de gran renom com els músics i compositor Rupert Huber i Richard Dorfmeister en Linz, Dominik Grünbühel (Linz) i Anna Hierro (Barcelona) per a la dança, i altres músics en diferents llocs.

Compta amb el suport a Barcelona del CSUC (Consorci de Serveis Universitaris de Catalunya)  i la  UPF, i està organitzat en Viena per ACOnet (the Austrian science and research network) en cooperació amb Mdw-Vienna University of Music and Performing Arts.


Data: 1 juny 2017
Hora: 20:30
Lloc: Brucknerhaus Linz | Mittlerer Saal (Linz) – Campus Poblenou |UPF (Barcelona)
Més info: Near in the distance IIIEl projecte en la seva versió anterior: ‘Near in the distance 2’

NEXT NEWS

PREVIOUS NEWS