NEWS

ESTRENA! IDN Plus: #14::SKYLINE_EXTENDED::

KÒNIC THTR PRESENTA #14::SKYLINE_EXTENDED:: A L’IDN PLUS – HOMENATGE A NÚRIA FONT – AL MERCAT DE LES FLORS

Un concert de dansa i poesia en un món de llenguatges híbrids.

#14::SKYLINE_EXTENDED:: és una peça de dansa, música i visuals en directe en què dues ballarines, una performer i un músic interactuen amb els espais i elements escenogràfics per oficiar una performance de poesia i dansa.

“un entrellaçat fluir de moviments, música i imatges produïdes en directe”

Els quatre personatges exploren a través de semàntiques relacionals entre cos, moviment, llum i so, aquesta mena de panòptic invertit on cada individu es presta a ser observat i confinat dins de la mateixa definició de si mateix, com en un gran Big Brother Digital.

COMPRA LA TEVA ENTRADA

#14::SKYLINE_EXTENDED:: és una versió escènica que pertany a la sèrie SKYLINE creada per a ECOSS dins del cicle IDN PLUS que se celebra al Mercat de les Flors en homenatge a Núria Font.


Coreografia i direcció escènica Rosa Sánchez / Performance Rosa Sánchez / Ballarines Violeta Iriberri, Viktòria Köhalmi / Música i visuals en directe Alain Baumann / Imatges Rosa Sánchez i Adolf Alcañiz / Concepte escenografia Rosa Sánchez / Realització escenografia Adolf Alcañiz i Amir Gazit / Il·luminació Llorenç Parra / Rosa Sánchez Vestuari Carme Puigdevall i Plantés / Coordinació i comunicació Ana Candela / Producció Kòniclab

NEXT NEWS

PREVIOUS NEWS