NEWS

‘ECOSS’ continua a laBonne!

La segona edició del Festival ‘ECOSS – ecosistemes de l’inesperat’ continua les seves activitats al Centre de Cultura de Dones Francesca Bonnemaison, durant els propers dies 24 i 25 d’octubre. La fi del festival serà amb la darrera activitat, durant la nit del divendres 25.

ON_

Centre de Cultura de Dones Francesca Bonnemaison Carrer de Sant Pere Més Baix, 7 (Barcelona)

QUÈ HI HAURÀ?

Tallers de Bio.Trans.Lab. d’ecologies queer: sexualitat, gènere i entorn.

Apren del biohacking feminista amb Paula Pin, en aquests dos mòduls pràctics de biologia i ginecologia casolana. Al primer mòdul aprendrem a crear un microscopi amb una webcam. Al segon mòdul aprendrem a analitzar mostres i a autorrealitzar anàlisis sobre el nostre cos.

QUAN_

Mòdul #1_ Dia 24. De 17:00 a 20:00.

Mòdul #2_ Dia 25. De 17:00 a 20:00.


Activitats gratuïtes

Lectura performativa. Teixint xarxes d’identitat en trànsit #1.

Dia 24. De 20:00 a 21:30.

Una sessió doble, amb la Laura Benítez i l’Helen Torres com a ponents. Descobrirem els conceptes que Donna Haraway explica a les seves obres, especialment a la darrera (“Seguir amb el problema”). També coneixerem les interseccions entre biologia evolutiva i pràctiques artístiques.

Debat. Teixint xarxes d’identitat en trànsit #2. Gènere i art intermèdia: sobre la segona pell.

Dia 25. De 20:00 a 21:30.

Un debat a tres bandes, amb l’Anna Carreras, l’Anastasia Pistofidou i l’Irene Vicente com a participants i amb na Lis Costa com a moderadora. S’argumentarà entorn la imatge, la representació de la dona als mitjans de comunicació, la relació amb allò digital i sobrela indústria de la moda i les alternatives biotextils.


Si vols conèixer tota la programació: www.koniclab.info

+ INFO: konic@koniclab.info

NEXT NEWS

PREVIOUS NEWS