NEWS

ASSAIG OBERT! SEISMES: #14::SKYLINE_EXTENDED::

EL 06 D’OCTUBRE PRESENTEM A “SEISMES” UNA ESCENA DEL NOU ESPECTACLE #14::SKYLINE_EXTENDED:: 

El dissabte Kònic Thtr obri els seus processos de creació a SEISMES i mostra una escena del nou espectacle #14::SKYLINE_EXTENDED:: que estan preparant per presentar el pròxim dijous 18 d’octubre dins el cicle IDN PLUS homenatge a Núria Font al Mercat de les Flors.

Peça de dansa, música i visuals en directe en què tres ballarines interactuen amb els espais i elements escenogràfics per tal d’oficiar una performance de poesia i dansa. Un entrellaçat fluir de moviments, música i imatges produïdes en directe en què la companyia proposa una mirada crítica cap a les noves tècniques de poder.

#14::SKYLINE_EXTENDED:: és un projecte escènic site specific que s’emmarca dins de les arts en viu en el qual convergeixen dansa, llenguatges performatius, música, audiovisuals, escultura i dispositius tecnològics dissenyats per Kòniclab per interaccions cos – gràfica i so.

Kònic Thtr és una plataforma artística dedicada a la creació contemporània en la confluència d’art i noves tecnologies. Rosa Sánchez i Alain Baumann són els impulsors de la línia conceptual, creativa i tecnològica de Kònic (Thtr&Lab). Les investigacions de Kònic thtr han suposat, durant més de dues dècades, importants aportacions en aquest àmbit de la creació contemporània.

Coreografia i direcció escènica Rosa Sánchez / Performance Rosa Sánchez / Ballarines Violeta Iriberri, Viktoria Kohalmi / Música i visuals en directe Alain Baumann / Imatges Rosa Sánchez i Adolf Alcañiz / Concepte escenografia Rosa Sánchez / Realització escenografia Adolf Alcañiz i Amir Gazit / Il·luminació Llorenç Parra / Rosa Sánchez Vestuari Carme Puigdevall i Plantés / Accessoris Pedra / Coordinació i comunicació Ana Candela / Producció Kòniclab


#Seismes2018 és la festa col·lectiva oberta dels artistes i col·lectius residents al centre de creació Fabra i Coats. Seismes, que enguany porta per títol «Amors In-freqüents», és un happening que desplega múltiples accions artístiques dels artistes residents a la fàbrica. El proper 6 d’octubre el públic podrà tornar a descobrir el talent dels creadors de la Fabra i Coats i la vinculació entre els artistes i les diferents entitats que hi resideixen.

MÉS INFO: Fabra i Coats – Fàbrica de creació a Barcelona.

NEXT NEWS

PREVIOUS NEWS