Escena Distribuïda

Espai no Tàctil NPAPW. Performance tele-distribuïda entre Barcelona -Copenhagen- Miami -Praga. Presentat en el marc del NPAPW 17

Escena Distribuïda

Espectacle en xarxa. CONNEXIÓ VIA INTERNET I A TEMPS REAL
Ciutats: Barcelona – Eindhoven
1,2 i 3 Setembre 2016
Llocs: Fabra i Coats, Fàbrica de Creació. Barcelona i ParkTheatre. Eindhoven.

Escena interactiva

Una creació site specific per a dansa, música i imatge en moviment. Que explora la nostra relació amb la natura a través dels nostres vincles amb el color, la llum i els objectes quotidians.

Escena interactiva

Hypernatural Kaohsiung es una versió del espectacle Hypernatural desenvolupada al llarg de una residència artística a Pier-2 Kaohsiung (Taiwan)

Escena Distribuïda

“Near in the Distance 2” és un espectacle audiovisual teledistribuït i interactiu, on músics, artistes visuals i ballarins situats en diferents punts del món -Barcelona, Viena, Praga, Nova York i Judenburg- s’uneixen per representar de forma virtual i en temps real una producció única.

Mapping

“Torre dei sogni” és un poema audiovisual projectat sobre el ‘Forte della Maddalena’ (Torre de Garibaldi), un important monument arquitectònic de la ciutat d’Alguer (Itàlia).

Mapping

HYPERNATURE és una obra audiovisual projectada sobre la Citadela medieval de l’Antic Port de Biblos – Jbeil.

Escena interactiva

Un projecte multiformat de Kònic thtr. Una creació site specific per a dansa, interactuant amb música i visuals en directe.

Mapping

Videomapping sobre la façana de l’Antic Hospital de Santa Caterina. Girona.

Escena Distribuïda

Espectacle de dansa tele-distribuït, l’acció escènica es produeix simultàniament des de 3 llocs distants a Brasil, Catalunya i Mèxic, operant en temps real a través d’Internet, per a públic presencial.

Escena interactiva

Before The Beep es un espectacle site specific de dansa-performance, i a la vegada es una instal·lació interactiva que permet la intervenció com a públic de manera presencial i remota; des del seu propi telèfon mòbil, a través de la xarxa, i de manera presencial interactuant amb la peça

Escena Distribuïda

Performance teledistribuída. Danza conjunta de Kònic Thtr con bailarines en Barcelona y en Nantou (Taiwan). La bailarina Victoria Macarte entablará un dúo desde Barcelona con la bailarina Yi Tzu Lee en Taiwan, sobre la música interpretada a tiempo real desde Praga (Ivan Vokac.Cello, Jan Mracek.Violin y Lukas Klansky.Piano) y Miami (Andrew Larson. Cello )